Pach krve 3

44%
Pach krve 3
Plakát traileru

Nervy drásající jízda zkušeného režiséra žánru sci-fi Declana O’Briena (Kyklop, Rock Monster) Pach krve 3 přichází a s ní i mrazivá hrůza ve scénách, které byly pro kina příliš skandální! Tříprsťák a jeho degenerovaná kanibalská rodinka jsou stále mezi živými a navíc ve skvělé formě. Jako první chod si krvežíznivá rodinka vybírá skupinu táborníků, která si až příliš pozdě uvědomila, že v temných lesích nemusí kousat jen klíšťata. Když však během transportu vězňů uniká několik brutálních zabijáků, zdá se, že Tříprsťákova rodina konečně narazila na vyrovnané soupeře. Bude stát spravedlnost na straně usvědčených vrahů, nebo zabijáckých mutantů? Ať už se stane cokoliv, Pach krve 3 nabídne spoustu zlomených kostí, krve a strachu od začátku až do konce!




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Třetí díl této hororové série doslova roztrhal na kusy veškerou kvalitu předešlých dílů. Režisérský zcela zpackané a herecky nevýrazné. Vraždy mohli být mnohem lepší a krve také mohl obýt více. Musel jsem se přemáhat,abych to vůbec vydržel až do konce.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
5
Lov incestem zdegenerovanými lidmi tímto vzešlo do třetího kola. A oproti předchozímu snímku výrazný posun nahoru. Klasický příběh začíná teenagery, kteří tentokrát do daného místa připluli po řece, kde si užije i divák nemrava. A netrvá dlouho a započne nejděsivější chvíle, jakou si do této chvíle nepředstavovali. Jedné dívce se však podaří uprchnout a námětově se spojí s druhou dějovou linkou, ve které zase pro změnu převážejí odsouzené vězně a jak už to většinou bývá, vězeňský autobus havaruje. Jeden větší drsňák jak druhý plus dozorce plus přeživší dívka. A noc plná hrůzy může začít. Krvavý slasher bez bázně a hany držící se zavedené šablony v podstatě kombinuje vězeňské útěkové drama s hororem, což v některých scénách přeci jen vypadá krapet neokázale. Např. scény týkající se vězňů hrající klasickou hru kočky s myší jsou velmi brzy únavné. A co víc, nejeden divák si bude jistojistě přát, aby všechny ty namachrované vězně zdegenerovaní zabijáci dostali. Gore, napětí, vcelku vtipné akční scény a vůbec děsivá zábava v daném žánru přesto zaručuje sice opět nepravděpodobného, avšak věrohodného divácky hrůzného zážitku. Zdegenerovaní zabijáci jsou pouze tři a dá se říct, že to i postačí. Trnem v oku jsou však CGI efekty, které nepatří zrovna mezi ty povedené. Zkrátka a dobře. Kvality prvního snímku nedosahuje, ale je lepší, než druhý.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jako horror tohle nefunguje ani náhodou...Ale i přesto jsem se moc dobře pobavil. Podmínkou pro zhlédnutí je ale dostatečná tlupa lidí vedle sebe, kteří jsou zrovna naladěni na stejné vlně jako vy :) 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Wrong Turn 3: Left for Dead (více)
  • USA Pach krve 3
  • USA Wrong Turn 3: Left for Dead
  • USA Wrong Turn III: Left for Dead
Země původu:
USA
Rozpočet:
3 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pach krve 3


Podobné