Planeta 51

64%
Planeta 51
Plakát traileru

Když astronaut Charles "Chuck" Baker přistane na Planetě 51, má za to, že je první formou života, která tam kdy vstoupila. Chuck však ke svému překvapení brzy zjišťuje, že ji už obývají malé zelené bytosti. Tito lidé žijí životem idylické verze Ameriky padesátých let minulého století, avšak v neustálém strachu z invaze mimozemských vetřelců. Když se jejich obavy naplní, generál místní armády vydává rozkaz Chucka chytit. Podaří se Chuckovi dostat z prekérní situace?




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
I když animace není žádný zázrak,tak námět je prostě boží a já se výborně pobavil. Snímek jsem viděl v originálním znění a tak jsem si mohl vychutnat hlasy mých oblíbenců. Hodinka a půl rychle uteče a tak se divák nezačne ani nudit. Snímek je vhodný jak pro děti tak pro dospělé,kteří dokážou ocenit i různé narážky na ostatní sci-fi snímky viz. mazlík Alien.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Já se skvěle bavil při sledování tohoto animáku. Jde o vkusně humorný film s dobrým příběhem. Ano dávám plnou za toto povedené dílko.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Obrovský problém tohoto filmu je ošklivá grafika. Je strašně nedodělaná a hnusná. Když jsem četl popisek, tak jsem si říkal, že to bude skvělá pohádka s hezkým příběhem, že tu bude konečně něco nového, ale bohužel jsem se zplet. Strašná škoda promarněného potencionálu. Doufám, že si někdy vezme Pixar nebo Disney základy tohohle animáku a udělají plnohodnotný film.

Dodatečné informace

Původní název:
Planet 51 (více)
  • USA Planeta 51
  • USA Planet 51
  • USA Planeetta 51
  • USA Planéta 51
  • USA Planet One
Premiéra v ČR:
14. 1. 2010
Distributor:
Intersonic
Země původu:
USA, Španělsko, Velká Británie
Rozpočet:
70 mil. USD
Tržby:
104,95 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Planeta 51 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch