Prci, prci, prcičky: Kniha lásky

38%
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky

Zbrusu nový a čerstvý kousek ze série Prci, prci, prcičky je tu! Čeká vás sexy dovádění, žhavé dívky a nespoutaná zábava, s jakou jste se dosud nesetkali! Rob, Nathan a Lube jsou kamarádi ze střední školy odhodlaní užít si s dívkami svých snů. Ve školní knihovně náhodně objevují legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou napsali bývalí studenti, ale několik chybějících stran způsobuje, že si každý z nich užije zábavu, kterou opravdu nečekal!




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Tohle přiživování na sérii Prciček mne nikdy moc nebralo. Vždy se to točí kolem Stiflerovic famílie a v tomto případě se to točí kolem knihy,která obsahuje rady zaručující sexuální úspěch. Herci v hlavních rolích nejsou zrovna sympaťáci a celý film nedokáže zachránit ani množství obnažených holek.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Další tragické pokračování dnes již kultovních prvních prciček. Ovšem musím uznat, že k původním prcičkám jsou dá se říct nejblížší a nejvernější, i když je to i tak bída. Po herecké stránce zde nemá cenu mluvit, to je katastrofální a Eugene Levy mi leze na nervy. Od odpadu to zachránila jen ta miniaturní věrnost k původním prcičkám.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
předem se omlouvám za formát komentáře CTRL C a CTRL V, ale tady prostě by jsem psal jedno a to stejné. Tohle je akorát puberťacká krávovina, která chce upoutat pozornost nadržených teenegerů, bohužel se to povedlo natolik že vzniklo milion pokračování a každej to zbožňuje, ale mě tyhle filmy nikdy nezaujaly. naprostá blbost a žádný díl mě nepřesvědčil o opaku, pořád furt jedno a to stejný. Možná až na tento díl, protože u tohoto dílu jsem se necítil až tak moc trapně při jeho sledování.

Dodatečné informace

Původní název:
American Pie Presents: The Book of Love (více)
  • USA Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
  • USA American Pie Presents: The Book of Love
Země původu:
USA
Rozpočet:
7 mil. USD
Tržby:
5,02 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Prci, prci, prcičky: Kniha lásky


Podobné


Powered byJustWatch