Stan Helsing

41%
Stan Helsing
Stan Helsing
Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob.


Režie:
Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Rádoby parodie,která si vzala na mušky horory typu : Noční můra z Elm Street,Hellraiser, Halloween, Van Helsing,Pátek 13 atd. Stejně jako u Spanish Movie mě k tomuto filmu přitáhla zvědavost na výkon Leslieho Nielsena,který zde má bohužel jen malý štěk. Stan Helsing je hodně špatná parodie,ale ve výsledku je o něco lepší a snesitelnější než třeba Disaster Movie.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Pro mě docela nudná parodie různých hororových klasik. Nic překvapivého.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
100 % Odpad!!! Bez debat. Protože zde není o čem debatovat. Tato rádoby "parodie" akorát tak zesměšňuje vše, co jí přijde pod ruku, ale o parodii zde nemůže být řeč, protože k smíchu to absolutně není ani v nejmenším. A když už přijde nějaká naděje, že by mohl přijít nějaký ten vtípek, tak zase působí nuceně, nechutně a bez vtipu. P.S. Ovšem co tady dělá Leslie Nielsen nechápu, sice tento žánr je jeho šálkem kávy, ale proč hraje ženu ? Asi už je až tak senilní, že netuší co dělá, jestli tohle ten člověk má zapotřebí.

Dodatečné informace

Původní název:
Stan Helsing (více)
  • Kanada Stan Helsing
Země původu:
Kanada, USA
Rozpočet:
0,37 mil. USD
Tržby:
1,4 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch