Poltergeist

50%
Poltergeist

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)




Recenze: Poltergeist

Kinobox.cz
60%

Takže, rád jsem se na ten film podíval a zavzpomínal při tom na originál, který si asi v dohledné době znovu pustím. Pokud bych originál neznal, asi bych se nudil podstatně více a spoustu zdánlivě náhodných drobností neocenil...


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Opět další zbytečný remake,který jen recykluje stokrát viděné scény. Celý film postrádá napětí a pořádnou atmosféru. Sam Rockwell se do této role vůbec nehodil a jeho ztvárnění otce rodiny působilo rozpačitým dojmem. Kdyby aspoň snímek nabídl pořádné množství lekaček,tak jen po celou dobu nudil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Originál jsem neviděl, ale horší určitě nebude. Hodně slabý horror, ve kterém pořádně nefunguje ani příběh ani lekačky.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Očekávat více napětí a nadpřirozena je v tomto filmu zbytečné. Na to že jde o film v moderním kabátku, mohla se moderní technologie v tomto remaku více využít.
  • Děj
  • Napětí
  • Atmosféra

Dodatečné informace

Původní název:
Poltergeist (více)
  • USA Poltergeist
Premiéra v ČR:
21. 5. 2015
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
95,44 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Poltergeist je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch