Still Waiting...

45%
Still Waiting...
Still Waiting...

Shenaniganz je restaurace, v níž potkáte známé tváře a vnadné servírky. Když si ale jeden z bývalých zaměstnanců otevře hned vedle vlastní podnik, přetáhne ty nejhezčí dívky a brzy i velkou část zákazníků. Pokud chce Shenaniganz porazit konkurenci a ukázat, kdo je tou nejlepší restaurací ve městě, bude muset veškerý personál řádně zabojovat! Povoleny jsou všechny zbraně – včetně těch nejsvůdnějších…(oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Pokračování snímku Hele kámo, kdo tu vaří?,které však strádá na neúčasti dvou hlavních hvězd předešlého dílu. Ryan Reynolds a Anna Farris prvnímu dílu dodávali áčkový punc,zatímco druhý díl je jen solidní béčko mířené rovnou na dvd. Jsem tam jsem se docela zasmál.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Je to spíš tak na 2,5 hvězdy - ale za ty některé camea herců z jedničky musím zaokrouhlit směrem nahoru. Bylo to prostě fain...jako potkat po dlouhé době staré známé :) 50% P.S. - nechápu, jak jsem si nemohl nikdy nevšimnout, v jakou krásku vyrostla Tania Raymonde (Alex z Lost)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4.5
Tohle snad ani nemuselo být. Takový klasický příklad zbytečného pokračování, u kterého se možná párkrát zasmějete, ale to je všechno. Navíc mi je John Michael Higgins dost nesympatický a to, co předvedl nepovažuji za herectví.

Dodatečné informace

Původní název:
Still Waiting... (více)
  • USA Still Waiting...
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Still Waiting...