Upíří deníky

70%
Upíří deníky

Byl by to klasický upírský příběh, kdy se upír Stefan přistěhoval do malého městečka Mystic Falls a zamiloval se tam do krásné mladé dívky Eleny. Děj se ovšem komplikuje, lidé umírají a objevuje se Stefanův zlý bratr Damon.





Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
0
Seriál mě postupem času míň a míň bavil, jelikož se svým způsobem začal motat v kruhu.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
Nejlepších z celého seriálu je 1 série. Efekty, kterým tento seriál oplývá jsou tragické. Příběh z pera Julie Plec je směšný. Mnohdy to nedává smysl, nebo to je přitažené za vlasy. Většinou je to slaďárna, taková telenovela ze světa upírů. Koukal jsem především kvůli Nině Dobrev. Dokázala vytvořit postavu (Elena Gilbert), která byla postupem času nudná a otravná. No, ale zároveň vytvořila postavu (Katherine Pierce), která svými gesty ovládla každý záběr, v němž figurovala. Hrála největších mrchu a zároveň hodnou a nevinnou dívku. Herečka tedy skvělá, a navíc hezká. Patřil jsem do týmu Delena. Konec seriálu sem si představoval jinak. Spoiler: Damon & Elena prožijí krásný život. V Nebi se pak Damon shledá se svým bratrem, a Elena se svojí rodinou. - 40%.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Ano, další ze seriál o upírech, vlkodlacích a nevím, co ještě, který se jen tak čistě náhodou objevil zrovna po masovém úspěchu toho nehorázně hloupého filmu Stmívání(Twilight sága, nebo jak se tomu říká). Tenhle seriál není aspoň tak absurdní a stupidní. A herecké obsazení je taky o mnoho sympatičtější.

Dodatečné informace

Původní název:
The Vampire Diaries (více)
  • USA Upíří deníky
  • USA The Vampire Diaries
  • USA Upírske denníky
Země původu:
USA
Čeština:
Upíří deníky je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch