Walter Mitty a jeho tajný život

76%
Walter Mitty a jeho tajný život
Plakát traileru

Walter Mitty, nesmělý a věčně snící fotoeditor časopisu Life, se ve svém jednotvárném životě jen těžko potkává s realitou, a proto raději žije ve svém vysněném světě. V něm se mění na dokonalého romantického hrdinu bojujícího za lepší, spravedlivější svět. Trestá padouchy, zachraňuje pejsky z hořících domů a ochraňuje bezbranné ženy. A také se ve svých snech stává cílem obdivných pohledů kolegyně Cheryl, kterou bez jejího vědomí do svých snových toulek často angažuje. Ale i ve svém reálném životě se jednoho dne Walter musí rozhodnout k zásadnímu kroku do neznáma a opustit bezpečný přístav archivu plného negativů a fotografií, kde jsou jeho největším nepřítelem jen pomalu padající prach a ústrky šéfa. Aby zabránil svému vyhazovu, musí najít ztracený negativ fotografie, která má být na titulní stránce časopisu. Kvůli tomu musí najít slavného fotografa Seana O'Connella. To ale neznamená zavolat si taxíka a zajet o pár bloků vedle. Představuje to dobrodružnou cestu okolo světa, putování divočinou a nejzapadlejšími kouty naší planety, protože nepolapitelný fotograf-dobrodruh je hvězdou fotožurnalistiky proslulou neúnavným odhodláním hnát se za příběhem bez ohledu na to, kam až jej zavede. A tak se Walter musí vydat po jeho stopách.




Recenze: Walter Mitty a jeho tajný život

Kinobox.cz
75%

Dejte Stillerovi šanci. A zahrne vás upřímnými emocemi. Jeho nejnovější hrdina navíc roste, vyvíjí se, dokáže dodat sebevědomí. Pobaví k pláči, dojme k slzám. Na diváka pomrkává s myšlenkou, že i v sebevětší firmě-společnosti zatížené svazujícími pravidly je důležitá imaginace. Když dostane přednost před "realitou", stane se skutečností...


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Pro mne je tento snímek suveréně nejlepší Stillerovka. Musím říct,že jsem po celou dobu zůstal zařezaný v křesle a poctivě sledoval každičkou vteřinu. Snímek do mne nenásilnou formou tlačil příjemnou atmosféru a na oplátku si ze mne vzal všechny mé kladné emoce. Nádherný film,který je nabitý pozitivní atmosférou.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Zajímavý film Bena Stillera. Příběh je to vyloženě přeslazený a dosti pritažený za vlasy, ale skvěle se na to dívá. Krásné prostřihy, zajímavé lokace, dobrý soundtrack. Je to dobrá lehce romantická komedie s prvky fantasy.. prostě dobrá pohádka pro dospělé.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Na hodnocení ještě nekoukejte, je to přesně 3 a 1/2. A jsem vážně na vážkách. Ten film je milý, pouští se během něj pěkná hudba a všichni skvěle hrají. Také je to ale čitelné, banální a dějově ne úplně využité. Takové příjemné dramediální nic o ničem.

Dodatečné informace

Původní název:
The Secret Life of Walter Mitty (více)
  • USA Walter Mitty a jeho tajný život
  • USA The Secret Life of Walter Mitty
  • USA Volterio Micio slaptas gyvenimas
  • USA Walter Mitty titkos élete
  • USA Тайният живот на Уолтър Мити
Premiéra v ČR:
26. 12. 2013
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
90 mil. USD
Tržby:
188,13 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Walter Mitty a jeho tajný život je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch