Jak vycvičit draka

84%

Komentáře a recenze 67

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Animované snímky jsou pro mne něčím extra. Jsou vždy hravé,barevné a boří hranice lidské fantazie. Jak vycvičit draka je perfektní ukázkou lidské představivosti,která nemá meze. Příběh je velmi dobrý a animace úžasná. Bezzubka je roztomilí a hlavní hrdina si i přes svou rozdílnou tělesnou schránku lehce získá sympatie celé vesnice a dětského publika.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
8
Jak vycvičit draka je jeden z mála animovaných filmů, který se mi opravdu líbil už v době, kdy jsem je rozhodně nevyhledával. Kvalitní fantasy příběh, pěkná animace a myslím si, že je to film pro děti i dospělé... Kdo by se nechtěl proletět? .. velký i malý :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Velké překvapení. Film, od kterého jsem nic nečekal, ale dostal jsem prakticky bezchybnou pohádku. Trochu klišé konec to mírně kazí, ale i tak. Epické scény, příjemná zábava a skvělý audiovizuál. Ať vám je kolik chce let, ať jste kdokoli - tohle si minimálně užijete. Silné 4* PS: V angličtině ještě lepší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Když už jsem si začínal myslet, že loňská animovaná sezóna žádný pořádný trhák nepřinesla (neviděl jsem sice ještě Toy Story 3), přišlo parádní kombo v podobě Megamindu a tohohle roztomilého dráčka, kterého si prostě nejde nezamilovat. Hodně silné 4 - a věřím, že kdybych neměl k dispozici dabovanou verzi, šel bych možná i výš. 8/10
lamps
lamps
15 156 bodů
9
V konfrontaci se stejně starým Toy Story 3 asi vždy raději sáhnu po "Hračkách", ale i tohle je bezpochyby vynikající a neotřelý animák. Výborný nápad dotažen tentokráte do absolutní spokojenosti, příběh vhodný pro dospělé stejně jako pro děti a nádherná vizuální stránka, která nemůže nechat nikoho chladným (je až pozoruhodné, kolik emocí dokáží tvůrci zobrazit v dračí tváři). Nechybí samozřejmě ani hromada povedených hlášek a speciálně bych zdůraznil ještě excelentní soundtrack, který se v okruhu animovaných filmů řadí snad k těm vůbec nejkrásnějším. Děj je sice slepě předvídatelný, ale úžasné zpracování vše ostatní převálcovalo..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Nádherný film. Není mu co vytknout, má vše v přiměřeném množství; humor, trocha napětí a příběh. Toto vše dělá z tohoto animáku dokonalou podívanou.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Animák za všetky prachy. Ako film podľa knihy nestojí za moc ,ale ako standalone film je perfektný. Len si dajte pozor na český dabing ,pretože ten vám film pri pozeraní úplne zničí ,za zmienku stojí aj dvojka a trojka i keď tie už majú s knihou len pramálo spoločného.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Naprosto geniální mix rodinného filmu, který dokáže pobavit jak malé, tak velké .
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Opravdu krásný animák, který má tu sílu opravdu přenést do dětských let, s nádhernou hudbou a opravdu zatoužíte jako já mít taky svého domácího mazlíčka v dračí podobě. Po dlouhé době u mě zase svitla hvězda animovaných filmů, kde s hrdiny opravdu žijete a má to pohádkové kouzlo a ne jen zběsilou akci, střih a jeden rádoby gag za druhým. Jen se trochu bojím co vznikne z pokračování, které si studio určitě z komerčních důvodů neodpustí. :-)
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Já chci domů draka!!