Trick 'r Treat

65%
Trick 'r Treat
Trick 'r Treat

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Nejsem zas takový fanda a znalec hororu,abych dokázal tento debut Michaela Doughertyho dostatečně ocenit. Na mne to bylo místy strašně přeplácané a chaotické. Všechny ty povídky byly kvalitně velmi podobné a žádná z nich svým námětem nevyčnívá. Já bych udělal čtyři různé povídky a zbytečně bych se je nesnažil propojit.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Působivý povídkový snímek tématicky z  tzv. předvečera svátku všech svatých nazvaného prostě jako ‘Halloween’ natočený, jak prozrazují úvodní titulky, podle stejnojmenného komiksu. Povídky jsou vkusné, žánrově nápadité a vzájemně propojené. Tomu napomáhá i tajemná postavička Sama, která všechny povídky provází. Tato antologie povídek slouží jen jako zábavný nadhled daného večera. Takže žádná hrůza, napětí či zběsilý krvák. Na daný svátek jako neškodný film pro celou rodinu zcela vhodný.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Buď víc halloweenského campu, nebo víc hororu, ale přijde mi to takové nijaké a polovičaté.

Dodatečné informace

Původní název:
Trick or Treat (více)
  • Kanada Trick 'r Treat
  • Kanada Trick or Treat
  • Kanada Süsses, sonst gibt's Saures!
Země původu:
Kanada, USA
Rozpočet:
12 mil. USD
Čeština:
Trick 'r Treat je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Trick 'r Treat


Powered byJustWatch