Bacha na balóny

49%
Bacha na balóny
Plakát traileru
Americká komedie ze sportovního prostředí vypráví o fotbalovém koučovi, který má za sebou sérii životních i sportovních proher, ale přesto se dokáže postavit do čela nového týmu a přivést ho k vítězství. Lambeau Fields měl v posledních letech smůlu a teď ho chce opustit žena i dcera. Fieldsovi zbývá jediná a zjevně poslední možnost jak napravit svou trenérskou reputaci a zachránit rodinu před rozpadem. Nebude to ale vůbec snadné, protože jeho mužstvo se skládá z těch nejméně vhodných hráčů.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
David Koechner je takovej chlápek z davu a do vizáže hoolywoodského krasavce má hodně daleko,ale mě on i jeho filmy prostě baví. Jeho ztvárnění buranů a hňupů je tak přesvědčivé,že si občas říkám jestli to vůbec hraje. V této skvělé sportovní parodii ztvárnil trenéra týmu amerických fotbalistu,kteří jsou jak jinak banda budižkničemu. Sice má film pár hluchých míst a vtipů,které vyšumí do prázdna,ale jako celek má co nabídnout.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Bláznivá komedie parodující slavné sportovní snímky. Nenáročná podívaná, u které jsem se víc než solidně pobavil. Víc jsem toho po tomhle filmu ani nechtěl. 6/10
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
0
Nevm čím to je, buď jsem z takových parodií vyrostl, a nebo pravděpodobnější možnost, že je tento film naprostá sračka. Parodie mám rád ale tady mi přišlo všechno příšerně trapný a ani jednou jsem se nezasmál. Neřikám, že jsem čekal nějakej děj nebo dobrý výkony herců, ale zase jsem čekal alespoň nějaké výkony. Tohle bylo tak příšerný, že jsem to po hodině vypnul a radši se kouknul na Superstar! Až tak špatný to bylo. Nikdy víc. Tohle je fakt odpad ze vším všudy.

Dodatečné informace

Původní název:
The Comebacks (více)
  • USA Bacha na balóny
  • USA The Comebacks
  • USA Il peggior allenatore del mondo
  • USA Regreso a la fama - El perdedor
  • USA Sports Movie
  • USA Um Time de Malucos
Země původu:
USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch