Maxipes Fík

84%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Jeden z nejlepších animovaných večerníčků,které kdy běžely na našich obrazovkách. Animace je nápaditá a Josef Dvořák svým hlasem výborně doprovází tento seriálový počin. Jako malý jsem to hltal a nic se nezměnilo ani po těch x letech. Rád si ho shlédnu se svými dětmi znovu.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
9
Maxipes fík se mi zaryl do paměti skoro stejně, jako třeba Krkonošské pohádky. JOsef Dvořák ho namluvil skvostně a i když dnes může působit animace předpotopní, tak je to pecka do dnes. :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
8
Maxipsa Fíka jsem měl moc rád. Ať přímo jeho, nebo i spin-off o zajícovi na začátku každého dílu. Příjemný Dvořákův přednes a jednoduchá, ale opět velmi pohodlná animace, to vše zabaleno ve vděčném humoru, dělá z tohohle večerníčku nezapomenutelnou pohádku, jistě nejen pro mě.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Oblíbený, hodně oblíbený pesan.
bidlobox
3 802 bodů
10
Kouzelný večerníček. Takových více!
Evah
Evah
2 137 bodů
9
Další skvělý večerníček, který se snad nemůže okoukat. Maxipes má svůj svět a poznává okolí. Každý příběh má svoje kouzlo a spousta věcí i dospělé rozesměje možná i více než děti.
HezkyHusky
HezkyHusky
150 bodů
10
Maxipes Fík je klasický český animovaný seriál, který jsem si užíval od prvního okamžiku. Skafandrovitý pes Maxipes Fík mě vždycky pobavil svými dobrodružstvími a šibalským chováním. Pro mě je tento seriál zcela kultovní a zaslouženě jsem mu udělil hodnocení 9/10. Skvělá animace, zajímavé příběhy a nezapomenutelné postavy dělají z Maxipese Fíka jeden z mých nejoblíbenějších seriálů.