Mach a Šebestová k tabuli

77%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
V rámci animované tvorby patří Mach a Šebestová mezi to nejlepší co u nás vzniklo. Nechybí zde zajímavé postavy,humor a spousta zábavných nápadů. Animace je pěkná a originální. To vše podtrhuje výborný dabing od Petra Nárožného,který svým hlasem posunul divácký zážitek o stupeň výše.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Na Machovi se Šebestovou jsem vyrůstal a tento film byl můj oblíbený. Celé je to skvěle napsané, ti dva zažívají skvělá dobrodružství. Typičtí školní padouši Horáček a Pažout, to je pecka. Dabing Petra Nárožného je skvostný. Nemohu dát Machovi a Šebestové méně, než 85%, je to moje srdcovka.
lamps
lamps
15 156 bodů
9.5
Úžasné! Možná to nejlepší, co kdy český animovaný film vyprodukoval...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Povedené, tak jako samotný seriál.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Nechci opakovat, co už zde bylo řečeno, ale nemohu si pomoct, když to taky tak cítím. I já se totiž domnívám, že Mach a Šebestová (myslím ve své animované podobě) patří k tomu nejlepšímu, co u nás v tvorbě pro děti vzniklo a hlas pana Petra Nárožného k těmto příběhům žáků 3.B neodmyslitelně už patří. Autor hudby Luboš Fišer je rovněž zárukou kvality, škoda že tento svět opustil v "pouhých" čtyřiašedesáti letech.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
10
A Žlababa přišla a řekla: "Ahój!" Jasných pět.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
fajn film pro nás, pamětníky na žáky 3.B.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
bidlobox
3 802 bodů
9
Příběhy žáků 3B podané Petrem Nárožným jsem miloval.
kawa
3 388 bodů
8
Filmová verze slavného seriálu, bohužel neunese celkovou stopáž, a místy nudí. Dvojice žáků z III.B získala kouzelné telefonní sluchátko a spolu se psem Jonatánem, třídní učitelkou a dalšími spolžáky prožívají neuvěřitelná dobrodružství. Sedm částí původního 13-ti dílného kresleného seriálu (O utrženém sluchátku, Školní výlet, Člověk neandrtálský, Kropáček má angínu, Jak Mach a Šebestová hlídali dítě, Páni tvorstva a Ukradené sluchátko) bylo dodatečně dotáčkami s novými příhodami soudružky učitelky a věčných repetentů Horáčka a Pažouta. Machovi jsou už v závěru rodiči žáků III.B.