Lucie, postrach ulice

72%
Lucie, postrach ulice
Plakát traileru
Prázdninové dobrodružství malé Lucie, která se chystá v září do 1. třídy. Všechny její kamarádky jsou na prázdninách, rodiče chodí do práce a tak se marně snaží dostat do party jejího souseda Osvalda, který je výrazně starší. Protože nechce být sama, nakonec souhlasí s povinností, aby jako správný člen party něco ukradla v obchodním domě a tak si přinese modelínu Ferda a Ferda, ze které se vyklubají dvě obživlé figurky. Spolu s nimi zažije spoustu legrace a Oskara pořádně potrápí.



Pete69
Pete69
29 308 bodů
7.5
Phádka, nebo film pro děti, který jsem měl jako dítě hodně rád. Rodiče v podání Jaromíra Hanzlíka a Daniely Kolářové jsou skvělí, malá Lucie na svůj věk hraje také hodně dobře. Takové dobrodružství by chtělo zažít každé malé dítě. Takže v kategorii filmů pro děti - 75%.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
klasika dětského animovaného filmu, kterou Ota Hofman s Jindřichem POlákem napsali na klíč pro německou televizi. Barrandov pak původní čtyřdílný německý seriál sestříhal do dvou celovečerních filmů, které jsou určeny cílovému publiku natolik brilantně, že i po letech ¨diváky osloví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Pěkné a stále se u tohoto filmečku dobře bavím.

Dodatečné informace

Původní název:
Lucie, postrach ulice (více)
  • Československo Lucie, postrach ulice
Premiéra v ČR:
1. 10. 1984
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika, Německo
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Lucie, postrach ulice


Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch