Léto s kovbojem

77%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Příjemná letní komedie,která je v mých očích přece jen trochu přeceněná. Nebýt výborného dua Kolářová - Hanzlík,tak bych snímek hodnotil i ještě trochu hůře. Právě Hanzlík zde docela slušně hláškuje a patří k hnacímu motoru. Příběhově to není žádný zázrak a to je největším kamenem úrazu.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Česká komedie, která je v televizi možná více, než by si zasloužia. Nejlepší scény jsou s Oldřichem Víznerem.. Kykyrykýýý, já ti dám kykyrykýýý :) Jinak jde o mírně nadprůměrnou českou komedii. Ještě je dobrý velký mokrý pták, který vlétne matce kovboje do ložnice :)
lamps
lamps
15 150 bodů
7.5
Takový příjemný nostalgický snímek, který při nudném nedělním odpoledni nikdy neurazí. Hanzlík je velký sympaťák, Kolářová skvělá herečka a dohromady jim to klape jedna báseň..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Slabší, avšak zábavná komedie, která nemá přesto šanci nudit.
Arthur Logoff
Arthur Logoff
7 771 bodů
7
Velice jemná komedie, všichni herci výborní a mladá Daniela Kolářová půvabná!
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
6
V době svého vzniku se mi tento film líbil, ale teď, když ho reprízují, tak se už na něj nedívám. "...znám všechny krávy v okolí, ale Vás jsem tady ještě neviděl..." No, to je dobré. I víc hlášek je v tomto filmu dobrých. Ale jinak je to scenáristicky dost slabota. Jeden z mnoha českých filmů, které nemají moc co nabídnout, každopádně ale neurazí a vidět se dají. Zvláště pokud se na to divák dívá poprvé v životě. Ale ta Daniela Kolářová mi tam nějak extra sympaticky tedy nepřipadá!
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9
Já znám široko daleko všechny krávy, ale Vás jsem tu ještě neviděl. Nezapomenutelná hláška z dokonalého zpracování se skvělou dvojicí Hanzlík - KOlářová, na kterou mám náladu vždy a všude...
kawa
3 388 bodů
7.5
Příjemný letní film, který trochu má problémy s udržením tempa, ale také šlo více asi vytěžit ze spojení starých známých z Takové normální rodinky...
czech-movie
1 476 bodů
10
Já to věděl, že někde musíš být, já to věděl. Já to věděla, že někde musí být tak nádherný český film, na který se budu moct dívat do nekonečna.
byland
309 bodů
9
Skvělý český film, co dodat!