Lady a Tramp

76%
Lady a Tramp
Roztomilá psí slečna Lady žije spokojeně s mladou manželskou dvojicí. Spí v měkce vystlaném košíku a pyšní se třpytivou psí známkou, která je v jejích očích krásným šperkem. Hodně času tráví se svými kamarády, dvorným Fouskem a stárnoucím Barykem, který už dávno ztratil svůj proslulý čich. ve stejném městě, v rozeschlém sudu na okraji nádraží, žije toulavý pes Tramp. Živí se zbytky jídla na dvorcích místních hostinců a úspěšně uniká nástrahám svého úhlavního nepřítele, pohodného. Náhodné setkání Lady se světáckým Trampem na fenku silně zapůsobí. Láká ji volnost jeho života, neboť se u svých pánů cítí odstrkovaná kvůli očekávanému přírůstku do jejich rodiny. A když se k manželům nastěhuje diktátorská teta Sára se svými siamskými kočkami, Lady uteče a okusí nezávislý život po boku Trampa. jejich dobrodružství však pro Lady skončí v síti pohodného a před smutným osudem ji zachrání jen její známka. Psí tulák se ale nevzdává. Ví, že tahle psí slečna je mu souzena a je ochoten pro ni nasadit i vlastní život.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Jako dítě jsem snad viděl všechny animované snímky od Disney. Lady a Tramp mi tak samozřejmě nemohl uniknout. Animovaní stránka filmu je klasicky krásná. Díky tomu,že jsou v hlavní roli zvířátka,tak je zde spousta prostorů pro zajímavé nápady . Nejraději se u snímku směji a zde mi přišlo,že humor nehrál zas tak důležitou roli. Tu zde hraje romantická linka mezi Lady a Trampem.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Příběh je zajímavý, animace ještě z doby bronzové, ale je to velmi příjemná podívaná na klasickou animaci Walta Disneye. Mám jistě oblíbenější starší animované filmy, ale toto je také pěkné. Psí romantický příběh, scénář není rozhodně složitý.. jednoduché, až je to hezké. 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Hodně příjemná klasická disneyovka. Vidět ji už v dětství, byl by to jasný plný počet.

Dodatečné informace

Původní název:
Lady and the Tramp (více)
  • USA Lady a Tramp
  • USA Lady and the Tramp
Premiéra v ČR:
1. 12. 1974
Země původu:
USA
Čeština:
Lady a Tramp je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Lady a Tramp


Podobné


Powered byJustWatch