Král džungle

64%
Král džungle
Plakát traileru

Před mnoha lety se nad centrální Afrikou zřítilo letadlo. Přežil jediný pasažér - nemluvně George. Uplynulo dvacet let a z George se stal skutečný král džungle. Pak k jeho útulnému bungalovu z palmoví zbloudila výprava s krásnou dívkou Uršulou, kterou pronásleduje její slizký snoubenec Lyle. Když se Uršula dostane do smrtelného nebezpečí, odporný Lyle zbaběle prchá, zatímco hrdinný George se spouští z liány přímo na překvapeného lva zabijáka a odnáší Uršulu do svého království. Dívka je šokována - pohledný a sexy opičí muž, mluvící gorila a uměleckým nadáním a slon, který se při své mnohametrákové váze chová přesně jako přítulný pejsek. Nicméně překvapen je i George, když se později se svou láskou Uršulou vydává do San Franciska a na vlastní kůži poznává džungli velkoměsta...




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Když jsem byl malý kluk,tak jsem k vánocům dostal VHS s tímto snímkem a okamžitě si film zamiloval. Král džungle je taková třeskutá verze Tarzana u které se budete jen těžko nudit. George má jako domácího mazlíčka slona a jako přítele mluvící gorilu. Brendan Fraser byl v tomto období na vrcholu kariéry a tímto snímkem si na svou stranu naklonil rodiny po celém světě,protože právě takhle má vypadat rodinná komedie.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Nechápu, jak může někdo tuhle skvělou komedii považovat za průměrnou taškařici pro malé děti. Já se totiž bavil opravdu královsky, užíval jsem si Brendana Frasera v jeho osvědčené natvrdlé poloze a příběh plný bláznivých gagů mě vtáhl takovým způsobem, jak už se to dlouho nějaké nenáročné oddychovce nepovedlo. Jestli to tedy znamená, že jsem stále nedospěl, tak se s tím nějak smířím. Raději přijdu o trochu soudnosti, než abych se připravil o zážitek z této vynikající podívané:-) P.S: Ústřední soundtrack nemá chybu!!
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Parádně si
  • bredan Freiser
  • humor
  • příběh
  • scénář
  • něco procítěnějšího by neškodilo

Dodatečné informace

Původní název:
George, kráľ džungle (více)
  • USA Král džungle
  • USA George, kráľ džungle
  • USA George of the Jungle
Premiéra v ČR:
23. 10. 1997
Země původu:
USA
Rozpočet:
55 mil. USD
Tržby:
174,46 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Král džungle je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Král džungle


Podobné


Powered byJustWatch