Kouzelný měšec

63%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Jó ty dlouhé zlodějské prsty nemají chybu. Zábavná pohádka.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Krásná česká pohádka s pěknou pointou, nádherným zpracováním a skvělým hereckým obsazením, která je doplněna vtipem a několika ponaučeními.
kawa
3 388 bodů
7
Docela příjemná pohádka, v jedné z posledních rolí se představil i Miloš Kopecký. Film má rysy české humorné pohádky s německými herci s krásnou Tinou Rolandovou.
roque
roque
2 923 bodů
10
Moc hezký
  • česká
  • hezká hudba
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Pěkná pohádka s dobrými filmovými efekty...
alexik789
2 512 bodů
7
Tahle česká pohádka je originální, skvělí herci, dojemná hudba a humor. To všechno k dobré pohádce patří. Byla jsem dojatá. Konečně něco, na co se dá dnes koukat. Moc české filmy nemusím, ale pohádky české miluji.
miza
miza
2 336 bodů
6
Patří pokaždé do období Vánoc a zpříjemní dlouhé večery.
Evah
Evah
2 119 bodů
9
Jedna z těch pěknějších vánočních pohádek, kterou si ráda aspoň jednou do roka pustím. Saša Rašilov je zde sympatický, slovní hříčky, kouzla a celkově všechno se mi líbí. Možná by pohádka nemusela být taková temná, ale chápu, že se děti mají jakoby trošičku bát, přesto si myslím, že si tuto pohádku hodně dětí i dospělých oblíbí.
Lucyen
Lucyen
919 bodů
8
Tato česká pohádka je vhodná pro celou rodinu, ale vidět ji víckrát do roka zase nemusím. Má v sobě dostatek vtipných, ale i trapných momentů, ale stále je lepší než některé jiné české "pohádky".
zuz
zuz
395 bodů
9.5
Další skvělá pohádka,která nemá chybu.Čarodějnice Bludimíra v podání Mahuleny Bočanové je nepřekonatelná.Princezna Banka a Princ Petr jsou překrásný pár.A Vetchý to zahrál báječně.