Rozvedený se závazky

79%
Rozvedený se závazky
Rozvedený se závazky

Louis C. K. zvaný Louie je rozvedený, je mu něco málo přes 40 let, má dvě dcerky a je to stand-up komik. V populární komediální sérii Rozvedený se závazky, kterou si sám píše, režíruje a hraje i hlavní roli, si rozhodně nebere žádné servítky. Louisův humor, inspirovaný jeho vlastním životem, je poměrně kontroverzní, nevyhýbá se ani vulgaritám a zabývá se širokým spektrem témat od vyzvednutí dětí ze školy až po výrobu drog...




Režie:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Samotný název je trochu zavádějící,protože se seriál v originále jmenuje prostě Louie. Distributor se nejspíš bál neúspěchu,tak se název snažil přizpůsobit známe značce jako je ženatý se závazky. Samotný seriál je trochu jiný než to na co jsme normálně v televizi zvyklý,ale to beru jako plus. Seriál je takový zajímavý mix hraného seriálu a stand up vystoupení. Vše při tom provází typický smysl pro humor jaký umí vyprodukovat jen Louis C.K.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Už to bohužel není tak brutálně nekompromisní jako Lucky Louie, ale pořád je to docela sranda a dá se na to v pohodě koukat. Nečekejte ani nic jako One man show, kde Louis C. K. vystupuje, tohle je takové odměřené, jinak by mu to zase zrušili.

Dodatečné informace

Původní název:
Louie (více)
  • USA Rozvedený se závazky
  • USA Louie
Země původu:
USA