Billy Bob Thornton: Být manželem Angeliny Jolie je jako vzít si Audrey Hepburn

Billy Bob Thornton: Být manželem Angeliny Jolie je jako vzít si Audrey Hepburn
Angelina Jolie a Billy Bob Thornton si spolu zahráli v komedii Bláznivá runway (1999) | 20th Century Fox
Přestože mnozí čtenáři očekávali šťavnaté detaily z jeho manželství s proslulou Angelinou Jolie (tvořili dost výrazný pár), mluvil v knize Billy Bob Thornton o své bývalé manželce pouze krátce a s respektem.
Brad Pitt promluvil o rozchodu s Angelinou Jolie
Téma4. 5. 2017
Brad Pitt promluvil o rozchodu s Angelinou Jolie
"Angelina je úžasná osoba," uvedl mimo jiné Thornton, "Jsme dobří přátelé a nikdy mezi námi nebyla žádná zlá krev. To si lidé jenom vymysleli. Společně se tomu smějeme." Důkazem toho, že se herci opravdu nerozešli ve zlém (což zřejmě nebude platit pro rozchod s Bradem Pittem, který provází jedna turbulentní zpráva za druhou) je i fakt, že "Angie" napsala ke knize úvod.
"Problém byl podle mě v tom, že Angie je zcela mimo mojí ligu. Jsem chlápek, co má talent na pár věcí. Ona je opravdová hvězda, naprosto magická osobnost. Kvůli lidem, jako je ona, se točí svět. Neměl jsem vůbec mít tu drzost myslet si, že bych s ní kdy mohl být. Je to asi jako kdyby si uklízeč vzal Audrey Hepburn. Přesně tak mi připadala," napsal Thornton.
Jednou ze zajímavých fám, kterou Thornton ve své knize vyvrátil, je proslulé tvrzení, že během svého vztahu s Angelinou Jolie u sebe nosili oba partneři lahvičku s krví své drahé polovičky. "Měli jsme kapku krve v přívěšku. Média z toho udělal obrovskou a nesmyslnou bublinu. Ale tak už to chodí."
billy-bob-thornton-byt-manzelem-angeliny-jolie-je-jako-vzit-si-audrey-hepburn-1
Angelina Jolie, Brad Pitt