The Hunger Games přicházejí...

The Hunger Games přicházejí...
Dobrodružná science fiction série The Hunger Games trhá rekordy v prodejnosti a není tedy divu, že se jí Hollywood okamžitě jal zfilmovat. Hlavní roli mladé dívky Katniss ukořistila krásná Jennifer Lawrence (Planina v ohni, X-men: První třída)... a to je vlastně tak všechno, co se ví. Na seznam se údajně dostal i Alex Pettyfer (Stormbreaker) a/nebo Hunter Parrish (Mezi řádky), ale jména se v produkci střídají tak rychle, že nic není jisté.
Co ovšem jisté je, je to, že Robert Pattinson (Stmívání), který má s masivně populárními fantasy sériemi rozsáhlé zkušenosti, považuje The Hunger Games za příští filmovou bombu: "Bude to skvělý film," řekl magazínu Entertainment Weekly. "Četl jsem to minulý rok a totálně mě to sundalo."
Na otázku, zda by se v budoucnu opět zúčastnil něčeho tak rozsáhlého, jako bylo Stmívání, odpověděl: "Jediná negativní věc na takových projektech je to, že čím větší jsou, tím těžší je se vymanit ze stereotypu postavy. Jakmile začnete určitou roli nějak hrát, nemůžete jí jen tak začít hrát jinak. Mizí s tím tak trochu kreativita."