Hřebejk natočí odvážný třináctidílný seriál s erotickými pasážemi

Hřebejk natočí odvážný třináctidílný seriál s erotickými pasážemi
Aňa Geislerová | Negativ
Seriál se má zabývat převážně intimními problémy nejen mezi muži a ženami, ale i mezi homosexuálními páry a podle tvůrců nebude vůbec nouze o pikantní záběry a sexuální scény. 
„Scénář mozaiky o intimních problémech mužů a žen ze středních vrstev, jejíž hlavní dějovou osu tvoří tři vzájemně propojené milostné trojúhelníky, napsaly Iva Klestilová a Tereza Dusová. Hlavní postavy seriálu, který se nevyhýbá odvážným erotickým scénám a který nezobrazuje jen vztahy heterosexuální, si zahrají špičkoví čeští herci a herečky,“ vysvětluje Pavla Brožková, která pracuje pro stanici HBO, jež bude seriál vysílat.
Aňa Geislerová
Aňa Geislerová | Negativ
Hlavních rolí se chopí naši opravdu velmi schopní herci a můžeme se mimo jiné těšit například na Aňu Geislerovou, která prý bude usilovat o přízeň Jiřího Havelky. To jí ale překazí Lenka Krobotová, která si Havelku ukradne pro sebe a naváže s ním milenecký vztah.
Maminku Aňi a ex-herečku si střihne Jana Švandová. Dále se v seriálu objeví například Hynek Čermák, Jitka Čvančarová či Anna Polívková.
Anna Polívková
| če
Produkci za společnost HBO Europe zajišťují Antony Root a Tereza Polachová. Kameru třináctidílného seriálu – realizovaného produkční společností ETAMP Film – povede Asen Šopov. Architektem je Milan Býček, kostýmní složku zastupuje Katarína Štrbová-Bieliková, střihačem bude Vladimír Barák a o casting se postarala Mirka Hyžíková,“ dodává ještě Pavla rožková. Seriál by se měl podle posledních zpráv natáčet 68 dní v Praze.