Producent seriálu Dexter odhalil řadu podrobností o 8. sérii

Producent seriálu Dexter odhalil řadu podrobností o 8. sérii
Lauren Vélez hrála Marii Laguertaovou od první epizody seriálu.
Následující článek obsahuje i spoilery ohledně sedmé sezóny, takže kdo ji ještě nemá za sebou, ať dále NEČTE. Chápeme se? Paráda, můžeme dál.
Sedmá sezóna Dextera nám tento týden skončila a upřímně, bylo to možná poprvé, kdy se tvůrcům nepovedl veliký třesk. Celá sezóna působí roztěkaně, chybí ji konkrétní záporák a i když nelze tvůrcům upřít řadu dobrých nápadů a silných scén, bude sedmička již navěky v srdcích fanoušků zapsána jako ta z nejrozpačitějších. Tak působí ostatně i samotné finále, kdy musí Dexter očernit LaGuertovou z vraždy, aby se sám vyhnul podezření a Debra, která již o jeho Temném společníkovi ví, ve vyhrocené chvíli LaGuertovou zastřelí. Je pochopitelné, že se bude její smrt v osmičce hodně řešit (Dexter s Debrou napnou všechny síly, aby to vypadalo, že LaGuartovou zabil Estrada).
producent-serialu-dexter-odhalil-radu-podrobnosti-o-8-rade
Lauren Vélez hrála Marii Laguertaovou od první epizody seriálu.
Buck také překvapil prohlášením, že by osmá sezóna nemusela být poslední. Loni mluvil jinak, ale Dexter je čím dál populárnější, takže je tu nepochybný tlak ze strany televize na další řady. „Může být poslední, ale ještě to nebylo definitivně rozhodnuto. Zatím máme odklepnutou další sérii, ale jestli bude poslední, to je zatím otázkou diskuze.“ Osmá sezóna měla vrátit Dextera na televizní obrazovky příští zimu, nakonec se ho ale dočkáme již v létě.
Scott se vyjádřil i k zakočení seriálu:„ Vím, jak to skončí. A možná to nebude populární. Nesmíme ale zapomínat, že je Dexter sériový vrah. A sérioví vrazi nemívají šťastné konce. Pokud chceme té postavě udržet rámec uvěřitelnosti, nemůžeme ji na konci nechat odejít do západu slunce.“
Jedním z překvapivých odhalení sedmé sezóny bylo i to, že je Debra do Dextera zamilovaná. Scott si nicméně nemyslí, že by byl jejich vztah v tomhle ohledu do budoucna nějak posílen. „Jejich případný románek nikdy nepůsobil úplně realizovatelně a okolnosti to jen prohlubují. Ať už se budou sbližovat či oddalovat, půjde o jedno z hlavních témat osmé sezóny. Nemyslím si ale, že by měla Debra po smrti LaGuarty k Dexterovi ještě nějaké romantické city“.
producent-serialu-dexter-odhalil-radu-podrobnosti-o-8-rade-1
Novou lásku Hannah poslal Dexter do vězení, aby ochránil svou sestru. Vymstí se mu to?
V osmé sezóně by se měl Dexter vrátit ke svému kódu (v sedmičce ho porušil nejen LaGuartou, ale i zabitím otce Hannah) a Quinn ke svému podezření, že s Dexterem není něco v pořádku. Rýsuje se i možnost, že by hlavním záporákem osmé sezóny byla právě Hannah, která Dextera současně miluje i nenávidí, což rozhodně je nosný základ pro zajímavý vývoj seriálu.
Tím máme sérii spoileroidních informací za sebou. Co říkáte na zakončení sedmé řady. Spokojeni, nebo už tvůrcům začíná docházet dech?