Kutil Tim sice seděl dva roky za drogy, přesto nemá pro problémy televizního syna pochopení

Kutil Tim sice seděl dva roky za drogy, přesto nemá pro problémy televizního syna pochopení
Kutil Tim | ABC
Allena, který se narodil 13. června 1953 v Coloradu, práce v televizi lákala od dětství. Vydal se proto studovat televizní produkci a následně se stal ředitelem reklamní agentury. Peníze mu však nevycházely, a tak se uchýlil ke krajnímu řešení –⁠ začal prodávat kokain. Za to byl posléze zatčený a hrozilo mu doživotí. Allen se z průšvihu vysekal tak, že udal několik dalších dealerů a dostal jen dva roky ve vězení. Po svém propuštění začal vystupovat v klubech jako komik a zbytek je historie.
Tim Allen (Kutil Tim) byl ve věku 25 let zatčen kvůli držení velkého množství drog.
Tim Allen (Kutil Tim) byl ve věku 25 let zatčen kvůli držení velkého množství drog. | GettyImages
Do problémů se nyní dostal jeho televizní syn Zachery Ty Bryan, který v Kutilu Timovi hrál Brada. Již dvakrát skončil v rukách policie za domácí násilí. Podle mluvčího policie města Eugene v Oregonu byl zadržený pro trestný čin napadení. V případě prvního incidentu mělo dokonce dojít ke škrcení. Bryan přirozeně vše popřel a snažil se najít zastání u Allena, ale narazil. „Tim nechce mít se Zachem a jeho problémy nic společného,“ prozradil jemu blízký zdroj listu The National Enquirer. „Občas Zachovi zvedne telefon a řekne, že se mu ozve, ale neudělá to,“ dodal.
Letos v červenci byl navíc Bryan obviněný z toho, že byl součásti podvodu s kryptoměnami a vybíral od lidí peníze. „Nevím, co se s ním děje,“ řekl Allen v reakci na Bryanova obvinění. „V určitém okamžiku se změnil z člověka, kterého znám, v někoho, kdo sahá k řešením, s nimiž nemám nic společného a která nemohu ovlivnit. Nikdy nevíte, co se stane, když se lidé nechají zkorumpovat,“ doplnil.
Tim Allen, Patricia Richardson a Zachary Bryan Ty v Kutilu Timovi
Tim Allen, Patricia Richardson a Zachary Bryan Ty v Kutilu Timovi | ABC
Bryan se nakonec přiznal k trestnému činu napadení čtvrtého stupně, za který dostal uloženo sedm dní vězení, zákaz kontaktu s obětí bez souhlasu probačního úředníka, zákaz pití alkoholu, užívání drog a u obojího musel podstoupit léčbu.
Léta se mluví tom, že by se Kutil Tim mohl dočkat obnovení. Pokud na to dojde, Bryan u toho s největší pravděpodobností nebude. Všech osm řad původního seriálu najdete na Disney+ s českými titulky. A zde je Kinobox žebříček nejlepších seriálů dostupných na Disney+.