Já jsem Groot! Nejoblíbenější charakter Marvelu s nejprostším scénářem se vrací sladší

Já jsem Groot! Nejoblíbenější charakter Marvelu s nejprostším scénářem se vrací sladší
Já jsem Groot | Marvel Studios
Já jsem Groot
Já jsem Groot
66%
Rozverná show přichází půl roku poté, co třetí Strážci Galaxie zajistili, že marvelovský filmový prapor dál vlaje se zachovalou důstojností a oblibou. Groot už v nich vyrostl, avšak seriál jej opět transformuje do publiku zřejmě nejmilejší dětské podoby.
Já jsem Groot: trailer na 2. sérii | Marvel Studios
Trailer se skládá z minutové série epizodických výjevů, které hrdinu zasazují do všemožných prostředí a po bok nových přátel. Se stopáží na úrovni komické Paniky v městečku můžeme znovu očekávat rozličné a jednoduše vypointované zápletky, které se však napojují na přesahující příběh MCU. Bohatý svět prozkoumáme objevitelskou dětskou perspektivou a Baby Groot s dabingem Vina Dieselase postará o to, abychom si především odpočinuli.
Může přitom jít o jeden z posledních projektů MCU, kde věrný mluvící strom uvidíme. Strážci Galaxie to po zkompletování trilogie zjevně zabalí a není jisté, zda se objeví ve vyvrcholení čerstvě zažehnuté páté fáze během boje s Kangem Dobyvatelem. Minimálně v případě stále roztomilého Groota by si to většina fandů jistě přála.
Pro zkrácení času při čekání a pro inspiraci si před premiérou můžete prohlédnout náš žebříček nejlépe hodnocených seriálů na Disney+-