Naštvaný taťka Bryan Mills bude mít ve třetích 96 hodinách těžkou konkurenci - Ghost Doga!

Naštvaný taťka Bryan Mills bude mít ve třetích 96 hodinách těžkou konkurenci - Ghost Doga!
A naštěstí v ní uvidíme Liama Neesona, přestože původně neměl chuť točit ani dvojku (což je to na ní bohužel trochu vidět). Do trojky ho scenárista/producent série Luc Besson přesvědčil šekem na 20 milionů a nyní je otázkou, čím dalším (vyjma vazy lámajícího Millse) trojku obohatí. Zápletka je zatím držena pod pokličkou, v Bryanově rodině už ale není koho unést. Možná by se tentokrát mohlo jet ve stylu "vysokému státníkovi unesou člena rodiny a Bryan, jakožto expert, je dán k případu s povolením zabíjet".
Liam Neeson
Koho bude Bryan zachraňovat tentokrát? | Twentieth Century Fox
Co ale víme je to, že vyjma Neesona si svou roli zopakuje i Maggie Grace (=Bryanova dcera) a nově by se k sérii měl připojit Forest Whitaker (kéž by jako Ghost Dog, ale na tenhle vlhký fanouškovský sen asi nedojde). Bohužel se vrací i režisér Olivier Megaton, což předem pohřbívá šance na slušný výsledek. Nezávisle na výborných tržbách dvojky, Megaton prostě neumí točit, respektive si neumí pohlídat střih, takže veškerá akce je k ničemu.
Vtip je v tom, že Neeson má v roli natolik silné charisma, až to ani Megaton nedokázal zabít a i když mě dvojka v mnoha ohledech štvala, dalšímu dílu se vlastně nebráním. Bryan je prostě cool. Škoda, že nemá lepšího vypravěče.
Obrázek článku