U Disneyho slaví: Konečně se můžou pustit do dalšího Indiana Jonese

U Disneyho slaví: Konečně se můžou pustit do dalšího Indiana Jonese
| Paramount Network
Proč se od té doby nic nedělo? Protože práva na samotnou distribuci měla společnost Paramount a kdyby u Disneyho další díl natočili, přišli by při uvedení do kin o nemalou část peněz. V Paramountu zase rychle pochopili, že se za stávající situace nic točit nebude a dohoda byla tudíž nutná pro obě strany. Nyní je vše vyřešené. Disney získal práva na distribuci a marketing budoucích filmů série, zatímco Paramountu nadále zůstává distribuce natočené quadrilogie a nějaká procenta ze zisku případných nových filmů.
u-disneyho-slavi-konecne-se-muzou-pustit-do-dalsiho-indiana-jonese
Nový film zatím oficiálně potvrzen nebyl, je ale nepravděpodobné, že by hlavouni Disneyho nechtěli takovou značku využít. Sám Harrison Ford navíc nedávno prohlásil, že se pořád cítí dost fit a jak ukázala čtyřka, i v pokročilém věku roli zvládá, dvakrát tolik, když mu sekundují sympatičtí herci. Je i dost dobře možné, že dojde na předání odkazu mladší generaci. Shia LaBeouf, který si ve čtyřce zahrál Indyho syna, potenciál rozhodně má.
u-disneyho-slavi-konecne-se-muzou-pustit-do-dalsiho-indiana-jonese-1
Hlavoun Disney Alan Horn věří, že bychom se nového dílu mohli dočkat do tří let. Má to ale jeden podstatný háček: "Nemáme příběh a ten potřebujeme". Nepochybují, že tenhle problém se ale povede rychle vyřešit.
A nakonec jedna otázka, která fanoušky série rozdělila na dva tábory:
Obrázek článku