Bože, chraň nás: Paramount plánuje americké Přizdis*áče

Bože, chraň nás: Paramount plánuje americké Přizdis*áče
| 2011 - Film4
Anglický seriál The Inbetweeners (2008) je extrémně vulgární, nekorektní, jeho postavy jednají z 99% jako absolutní idioti a je to všechno tak dokonale britsky suché a upřímné, že se nelze ubránit smíchu (ne náhodou se stal seriál záhy po svém uvedení kultovkou). Na seriál před nedávnem úspěšně navázal i celovečerní film s vynalézavým českým názvem Přizdis*áči (2011). Protože celovečerák jen v rodné Anglii vydělal 10x tolik, co stál, neušel zájmu amerických producentů. Ti se po neúspěchu Prciček, které i přes své nesporné kvality komerčně nijak extra nezářili, rozhodli začít s novou značkou pro mladé a čtveřice britských loserů jim pro to připadá ideální.
Joe Thomas, Simon Bird, Blake Harrison, James Buckley
| 2011 - Film4
Kvalitu by měl zaručit spoluautor původního seriálu Iain Morris, jenž se ujme scénáře i režie. I přesto si lze těžko představit, že by pod vedením amerického studia vznikl podobně sympaticky nevybíravý film.
Horký adept na nejzbytečnější remake posledních let je každopádně tady. Doufejme, že si ve Státech NIKDY nevšimnou Misfits (2009). To by dopadlo...