Okresní přebor hraje 1. ligu! Diváci z něj udělali megahit již první víkend!

Okresní přebor hraje 1. ligu! Diváci z něj udělali megahit již první víkend!
| BontonFilm
Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
V hlavní roli trenéra Pepika Hnátka exceluje Miroslav Krobot, který se snaží svůj fotbalový tým Slavoj Houslice téměř doslova dokopat z okresního přeboru do krajského. Trenér je přesvědčený, že když budou hráči, včetně podlézajícího kapitána Jirky Luňáka (Ondřej Vetchý), hvězdy týmu Kužela (David Novotný) a brankáře Káji (Jakub Kohák), plnit jeho pokyny, úspěch v podobě vytouženého postupu se musí dostavit. I proto (a někdy i navzdory tomu), že má kolem sebe skvělé pomocníky – předsedu klubu Václava Orla (Luděk Sobota), pokladníka Ludvíka Hovorku (Pavel Kikinčuk) a sexuálně zdatného zdravotníka Adolfa Větvičku (Leoš Noha).
Ve filmu zazní i Hnátkův motivační projev k mužstvu: „Na žádnej ťukes nemáte, jste dřeváci, a proto taky hrajete vokres.“ Blahopřejeme tvůrcům a producentům filmu, že jejich film hraje nejméně 1. ligu. Vždyť se už tento víkend na některých ligových stadionech ozývalo volání některých nespokojených fanoušků „Chceme Hnátka!“
Producentem filmu Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka je společnost Media Pro Pictures a koproducentem TV Nova. V kinech jej distribuuje společnost Bontonfilm.