Milla Jovovich promluvila o Resident Evil: Retribution

Milla Jovovich promluvila o Resident Evil: Retribution
Milla Jovovich
Resident Evil: Afterlife je opravdu zlý sequel, zvučná značka v kombinaci s 3D ovšem dokázala vydělat takřka třetinu miliardy, takže nás pár pokračování ještě čeká. Reputace série je každopádně od uvedení čtyřky na nule, což moc dobře ví režisér Paul W.S. Anderson i hlavní hvězda (současně jeho manželka) Milla Jovovich. Před měsícem bylo oznámeno, že pětka ponese název Resident Evil: Begins, bude předcházet událostem jedničky, bude se mnohem více držet ducha původních her a také na scénu navrátí Jill Valentina v podání Sienny Guillory, která by tentokrát měla být hlavní postavou. Ani Alice chybět přirozeně nebude, přičemž se Jovovich o připravované pětce (vlastně nule) nyní trochu rozpovídala na Twitteru, aby ujistila fanoušky, že se na projektu skutečně pracuje a současně prozradila nový, studiem zatím nepotvrzený název:
Věřím, že se to teď film jmenuje RE: Retribution, ale musím se pro jistotu zeptat Paula. Fanouškům série bych také ráda řekla, že má Paul k dispozici několik hardcore pařanů, kteří neustále hrají, získávají všemožné trofeje a Paul s nimi úzce spolupracuje, aby měl co největší inspiraci pro další RE.
Resident Evil: Retribution vstoupí do amerických kin v říjnu příštího roku a 100% můžeme počítat s účastí Sienny Guillory, která pro změnu na svém Twitteru oznámila, že již na akční natáčení začala trénovat.