Filmový kvíz v Premiere Cinemas odhalí největší znalce filmu. Budete mezi ně patřit i vy?

Filmový kvíz v Premiere Cinemas odhalí největší znalce filmu. Budete mezi ně patřit i vy?
Duna: Část druhá | Vertical Entertainment
Chcete, aby se kvízu zúčastnil i váš tým složený z těch největších příznivců velkého plátna? Tak neváhejte, přihlašování týmů totiž právě začalo. Stačí sestavit tým tří až šesti filmových znalců a zaslat přihlášku na email kviz@premierecinemas.cz. Počet týmů je však omezen. Do akce se může zapojit maximálně dvanáct přihlášených týmů, přičemž startovné činí 149 Kč na osobu. Po potvrzení přihlášky pak už jen stačí dorazit 24. dubna v 18:00 hodin do Premiere Cinemas v OC Vivo Hostivař.
„Po velkém úspěchu Filmového kvízu v našem teplickém multiplexu a značné poptávce návštěvníků našich dalších kin, jsme se rozhodli přinést tuto ojedinělou filmovou akci také do Prahy. Premiere Cinemas je také první a jedinou sítí multiplexů, která Filmový kvíz pořádá a my se už na naše nové soutěžící velmi těšíme. “, říká Petra Horáčková, marketingová manažerka Premiere Cinemas. Myslíte si, že máte šanci chystanou akci vyhrát? Neváhejte a ověřte si to již 24. dubna!
Více informací o Filmovém kvízu naleznete na www.premierecinemas.cz.
PREMIERE CINEMAS jsou moderní české multiplexy v Praze Hostivaři, Teplicích a Olomouci. Nabízí zákazníkům největší promítací plátna a nejnovější progresivní projekční techniku - projektory SONY DIGITAL CINEMA 4K a revoluční prostorový zvuk DOLBY ATMOS. PREMIERE CINEMAS disponují také projekcí v rozlišení obrazu 4K.  Multiplexy Premiere Cinemas jsou vybaveny 3D projekcemi nejnovější dostupné technologii SONY DIGITAL CINEMA 3D.