Freelance: John Cena ochráncem diktátora v akční komedii režiséra 96 hodin

Freelance: John Cena ochráncem diktátora v akční komedii režiséra 96 hodin
Freelance | Signature Films
Bodyguard na volné noze
Bodyguard na volné noze
57%
Nezávislá novinářka Claire Wellington (Alison Brie) cestuje do Paldonie, fiktivní země v Jižní Americe, které vládne diktátor Venegas (Juan Pablo Raba). Takové místo vyžaduje ochranu, takže Claire si přiveze i Masona Pettise (John Cena), bývalého příslušníka speciálních sil, jemuž se zpočátku zpátky do akce příliš nechtělo, ale nakonec se nechal ukecat postavou, již hraje Christian Slater. Vše jde hladce do chvíle, než v zemi nastane převrat. Pettis tak najednou nemá na starost jen Claire, ale dokonce i Venegase. A za zády tlupu po zuby ozbrojených a odhodlaných padouchů.
Freelance: trailer | Relativity Media
Morelově novince nelze upřít slibné obsazení a některé nadějně vypadající momenty, celkový dojem má však atmosférou možná až moc blízko nějaké akční blbině ze stáje Adama Sandlera. Nic proti tomu, ale od spojení Morela s Cenou by jeden přeci jen očekával trochu víc. Pro Morela je to každopádně poprvé, co akci otevřeně kombinuje s komedií. Tak třeba se v téhle poloze najde.
Snímek zatím nemá stanovenou českou premiéru. Pokud jsme vás žánrově naladili a nevíte, co si večer doma pustit, inspirujete se žebříčkem nejlepších akčních filmů.