Kultovní komedie Galaxy Quest se dočká seriálového zpracování

Kultovní komedie Galaxy Quest se dočká seriálového zpracování
Fanoušci léta volali po přímém pokračování, to se ale do kin (navzdory úspěchu původního filmu) nikdy nepodívalo. Místo toho vznikly komiksové sequely Galaxy Quest: Global Warning a Galaxy Quest: The Journey Continues. Podle Deadline se nyní konečně v Paramount Television aspoň k něčemu rozhoupali a když se nedaří udělat druhý film, dočkáme se aspoň seriálu. Pilot napíše Robert Gordon, jeden ze scenáristů původního filmu. Dean Parisot, který Galaxy Quest natočil, se ujme pozice producenta.
Není zatím jasné, zda bude seriál na film navazovat nebo ho zrestartuje. Rozhodně se ale jeví nepravděpodobné, že by se vrátili představitelé původní posádky. Alan Rickman, Sigourney Weaver a Sam Rockwell nejsou zrovna seriáloví herci a hlavní hrdina Tim Allen momentálně boduje rodinným sitcomem Poslední chlap a nebude mít na posádku lodi Protector čas.
Představa seriálu možná nezní pro fanoušky originálu úplně ideálně, pokud ale bude mít úspěch, jednou by mohlo dojít i na filmovou dvojku. A při Grabtharovu kladivu, při synech Worwaina, to by nám vůbec nevadilo!
Níže si můžete snímek připomenout dobovým trailerem.