Akta X hlásí návrat, tvůrci 24 hodin zvažují radikální změnu

Akta X hlásí návrat, tvůrci 24 hodin zvažují radikální změnu
Seriál Akta X slavil svého času ohromný úspěch (pouze poslední sezóna si příliš dobře nevedla), spustil neuvěřitelnou mánii ohledně zkoumání paranormálních jevů a vedl i k dvěma filmům a jednomu seriálovému spin-offu. U Foxů již dlouho zvažovali možnost, že by se Mulder a Scullyová vrátili ve třetím celovečerním dobrodružství. Doba ale přeje seriálům a co si budeme povídat, na obrazovce to tomuhle fenoménu přeci jen slušelo nejvíce. Podle Garyho Newmana a Dany Walden z vedení Foxu proto nyní stanice jedná s Chrisem Carterem (otcem Akt X), aby se seriál vrátil do vysílání, ideálně s Davidem Duchovnym a Gillian Anderson v hlavních rolích.
Jde tu hlavně o čas, protože jak zmínění herci, tak Carter mají co na práci a pokud by měla vzniknout další série, budou si muset udělat hodně volna v kalendářích. Na druhou stranu by na tom netratili - diváci o jejich návrat stojí.
akta-x-hlasi-navrat-tvurci-24-hodin-zvazuji-radikalni-zmenu
Mnohem překvapivější novinka se pojí s další případnou sérií 24 hodin. Že je o ní zájem, to potvrdil úspěch deváté řady/minisérie. Zajímavá je ovšem informace z úst Kiefera Sutherlanda, že zatím se svým návratem nepočítá a zvažuje se předání žezla. Představitel Jacka Bauera považuje sérii v Londýně za finální. Osobně to tak nevidím (pořád si tvůrci nechali hodně otevřený konec), nemluvě o tom, že 24 hodin bez Jacka postrádá smysl.
Víte že...
... během své televizní kariéry odpravil Jack Bauer 309 padouchů?