Tom Hardy opustil záporáckou týmovku Suicide Squad! Proč?

Tom Hardy opustil záporáckou týmovku Suicide Squad! Proč?
Důvod? Herec je v nynější době časově značně vytížený. V březnu začíná točit westernový snímek The Revenant režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu (21 gramů, Birdman), v němž se objeví po boku Leonarda DiCapria a na týmovku superpadouchů zkrátka nebude mít čas. Režiséru Davidu Ayerovi tak nezbývá než hledat náhradníka. A podle všeho už nyní jedná s Jakem Gyllenhaalem, s nímž spolupracoval na kriminálním dramatu Patrola, aby roli převzal. Tak jsme zvědaví, jak se tohle vyvine. Pokud by se pánové dohodli, pak by Gyllenhaalovi nezbývalo, než nabrat nějakou tu svalovou hmotu.
Na snímek se můžeme těšit 4. srpna 2016, kdy zavítá do českých kin. Brali byste Gyllenhaala jako vedoucího záporácké týmovky Suicide Squad?
UPDATE: Filmový server Latino-Review přišel se zprávou, v níž tvrdí, že Tom Hardy opustil projekt kvůli scénáři! Podle všeho ho dostali herci do rukou až po podepsání smlouvy a Hardymu se nezamlouval až drastický vývoj jeho postavy. Také se hovoří o tom, že poté, co smlouvu podepsali i Will Smith (Deadshot) a Jared Leto (Joker), se film zaměří spíše na tyto dvě postavy, takže na Ricka Flaga by zbyly jen druhé housle. Aby Hardy opustil projekt v dobrém, byla vymyšlena zástěrka s vytížením díky březnovému natáčení The Revenant (Suicide Squad se začne natáčet v dubnu) a propagací jeho nejnovějšího snímku Šílený Max: Zběsilá cesta, který zavítá do kin 14. května.