David Fincher a Ben Affleck společně natočí novou verzi Cizinců ve vlaku

David Fincher a Ben Affleck společně natočí novou verzi Cizinců ve vlaku
david-fincher-a-ben-affleck-spolecne-natoci-novou-verzi-cizincu-ve-vlaku
Místo toho se dle The Hollywood Reporter hodlají vrhnout na natočení nové verze klasiky Alfreda Hitchocka z roku 1951 Cizinci ve vlaku. Oficiální popis původního filmu je následující: "Na téhle cestě je něco podivného. Příliš mnoho věcí se tu vyskytuje ve dvojicích. Tenisová hvězda Guy nenávidí svou nevěrnou ženu. Tajemný Bruno nenávidí svého otce. Není to dokonalé východisko pro žertovný návrh: Zabiju tu tvoji, když ty zabiješ toho mého?"
Smyslem v tomhle případě není klasický remake, ale spíše nová adaptace původního románu od Patricie Highsmith, přičemž vlak vystřídá soukromé letadlo. Hlavní postavy by ale měly zůstat stejné, Affleck si zahraje Guye.
Upřímně, tahle předělávka není vůbec špatný nápad. Aktualizované zpracování původní knihy dává tvůrcům volnou ruku a když vezmeme, jak talentovaní lidé se hodlají angažovat, rozhodně by mohli Cizinci v letadle (?) dopadnout velmi slušně. A jak ukázal nedávný hit NON-STOP s Liamem Nessonem, drama ve vzduchu je filmařsky i divácky hodně vděčná věc.