Co si myslí Liam Neeson o tom, že by natočil dalších 96 hodin?

Co si myslí Liam Neeson o tom, že by natočil dalších 96 hodin?
96 hodin | Twentieth Century Fox
A protože měla i trojka (navzdory tomu, jak je strašná) úspěch v kinech, je přirozené, že se někdy v budoucnu pokusí Luc Besson Neesona ukecat, aby si Bryana Millse ještě minimálně jednou střihl. Co si o tom myslí samotný herec, který chtěl ještě před pár lety s postavou seknout? "Vždycky je tu možnost... pokud diváci mají charakter rádi a chtějí víc. Navíc bych hrozně rád zase dělal něco s Forestem (Whitakerem) a pokud to bude díky scénáři čtvrtých 96 hodin... tak fajn." Tomu se říká správná diplomatická odpověď.
Není to přímé ano, ale Neeson moc dobře ví, že takový postoj by mu mohl přinést hodně peněz. Upřímně bych se vůbec nebránil tomu (navzdory skutečnosti, že jsem trojku protrpěl), kdyby se postava Bryana vrátila. Ale ať má formu, s ničím se nepáře a ať ji hlavně nevede režisér Olivier Megaton. Právě jemu "vděčí" série za to, že se z vrcholu dostala až na samé dno.
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Víte že...
... režisér jedničky Pierre Morel byl studiem 20th Century Fox donucen k tomu, aby film přestříhal pro uvedení v amerických kinech z eRka na PG-13? Protože i tato "očesaná" verze slavila za mořem úspěch, nechal Luc Besson zbývající díly série natočit rovnou jako PG-13, neboli mládeži přístupné.