Hitchcock Live: Klasika Psycho v Obecním domě s živým Symfonickým orchestrem!

Hitchcock Live: Klasika Psycho v Obecním domě s živým Symfonickým orchestrem!
Klasiku o podivínovi Normanu Batesovi, který provozuje motel a má temné tajemství, známe pravděpodobně všichni. V Obecním domě ho ale 19. února prožijeme v naprosto nové atmosféře. Snímek bude totiž živě doprovázen Symfonickým orchestrem hlavního města Prahy FOK v čele s dirigentem Janem Kučerou. Víc než šedesát hudebníků FOK zahraje živě kompletní filmovou hudbu, kterou původně složil držitel Oscara Bernard Herrmann.
Hitchcock live je nová společnost, která si dala za cíl poskytnout lidem ještě větší zážitek z filmů Alfreda Hitchcocka. Jsme filmovými a hudebními fanoušky a přinášíme projekt, který ještě nebyl v takovémto provedení k vidění v České republice ani ve světě. Těšíme se, že si projekci s živou hudbou náležitě užijeme jak my, tak i ostatní filmový nadšenci, kteří touží po nevšedním zážitku,” říkají promotéři večera Peter Marček a Josef Císař.
Vstupenky na Hitchock Online můžete za cenu 890 korun již nyní kupovat ZDE. Kdo chce vědět víc, nechť se podívá na oficiální web či Facebook.