Hackeři, kteří napadli Sony, vyhrožují teroristickým útokem ve stylu 11. září!

Hackeři, kteří napadli Sony, vyhrožují teroristickým útokem ve stylu 11. září!
Zpráva přišla krátce poté, co hackeři přislíbili speciální vánoční dárek. Všichni očekávali další únik informací ze studia Sony v podobě e-mailů, filmů, osobních dat či podobných již dříve zveřejněných materiálů, které v posledních dnech baví celý svět. Zvolený radikální krok nikdo nečekal.
Celá zpráva uvádí toto:
"Pozor!
Jasně vám kdykoli a na jakémkoli místě, kde bude snímek The Interview promítán, včetně premiéry, ukážeme, jak hořce může skončit ten, kdo hledá zábavu v terorismu. Velmi brzy bude moci celý svět vidět, jak příšerný snímek v Sony Pictures Entertainment natočili. A celý svět se bude bát. Vzpomeňte si na 11. září 2001. Doporučujeme vám, abyste se od těchto míst v tuto dobu drželi dál. (Pokud bydlíte v blízkosti kin, měli byste odejít). Cokoli se v následujících dnech stane je díky nenasytnosti Sony Pictures Entertainment. Celý svět Sony veřejně odsoudí.
Více později..."
Od hackerského útoku se dostáváme ke skutečné teroristické hrozbě, která tvrdí, že ublíží na životech těm, kdo se třeba jen ke kinu přiblíží. To je skutečně něco zcela jiného a je více než jisté, že řada vládních, protiteroristických a policejních orgánů po celém světě bude mít před svátky veliký bolehlav a nelehké spaní. Každá hrozba se musí prověřit a nikdo nehodlá jistě kvůli nějakému filmu (i kdyby byl sebelepší) přijít o život.