Marvel má v hledáčku tři zajímavá jména pro roli mentora Doctora Strange

Marvel má v hledáčku tři zajímavá jména pro roli mentora Doctora Strange
Zleva: Morgan Freeman, Ken Watanabe a Bill Nighy
A v hledáčku má hned tři zajímavá jména - Morgana Freemana, Kena Watanabeho a Billa Nighyho. Jak si můžete všimnout, Marvel si vybírá mezi rasově odlišnými herci. Nejvhodnějším by byl nejspíše Watanabe, jenž mentorovu vzhledu nejvíce odpovídá. Co se však týče studia, to se nejspíš budš přiklánět k Freemanovi, jenž je u diváků stále velmi oblíbený.
Freeman má s natáčením snímků podle komiksu své zkušenosti. Mohli jsme ho vidět v Nolanově trilogii o Batmanovi, kde si zahrál postavu Luciuse Foxe, obchodního manažera Bruce Wayna. Watanabe se v ní také objevil a to ve Batman začíná coby vůdce Ligy stínů Ra's al Ghul. Nighy je jediný ze zmíněné trojice, kdo si prozatím v žádném komiksu nezahrál.
marvel-ma-v-hledacku-tri-zajimava-jmena-pro-roli-mentora-doctora-strange
Zleva: Morgan Freeman, Ken Watanabe a Bill Nighy
Doctor Strange je sobecký newyorský chirurg, který si při autonehodě vážně poraní ruce. Poté navštíví léčitele v Himalájích a učí se psychickým a magickým silám. Po dokončení výcviku se stává ochráncem Země před nadpřirozenými silami. Mentor se v komiksech Strangovy zjevuje i ze záhrobí, takže s ním můžeme počítat i v případném pokračování. Kdo se jím nakonec stane, to se dozvíme nejdříve v lednu příštího roku, před první klapkou.
Datum premiéry Doctora Strange je stanoveno na 8. července 2016.
Víte, že...
... postava Doctora Strange by se podle nejnovějších informací měla objevit i v cameo roli v očekávaném blockbusteru Avengers: Age of Ultron?
Obrázek článku