Al Pacino by si mohl zahrát někoho z těchto hrdinů marvelovského vesmíru!

Al Pacino by si mohl zahrát někoho z těchto hrdinů marvelovského vesmíru!
The Humbling
Možností je vskutku nepřeberné množství, neboť studio má v následujících letech naplánováno mnoho projektů - Doctor Strange, Strážci Galaxie 2, Black Panther, Captain Marvel, Inhumas a Avengers: Infinity War...
Al Pacino
The Humbling
Zde je pětice možností, která by mohla odpovídat hercově věku a svou zajímavostí a důležitostí i tomu, na co by Al Pacino mohl kývnout:
The Ancient One - pokud by se Pacino ujal role tohoto hrdiny, stal by se učitelem magie a tajemných sil samotného Benedicta Cumberbatche alias Doctora Strange v připravovaném stejnojmenném snímku. Právě od tajemného tibetského mystika se bývalý chirurg Stephen Strange naučí vše, co umí. Výhodou u této role je, že postava Strangeova učitele jej doprovází i ze záhrobí, takže by si Pacino mohl svou roli několikrát zopakovat.
al-pacino-by-si-mohl-zahrat-nekoho-z-techto-hrdinu-marvelovskeho-vesmiru-4
Mandarin - u této postavy musíte zapomenout na postavičku, jež v Iron Manovi 3 ztvárnil Ben Kingsley. Nyní je řeč o skutečném Mandarinovi, o tom, který - jak víme z kraťasu All Hail The King - zuří, že byl Trevorem Slatterym a Aldrichem Killianem zneužit a zneuctěn. Oficiální plány na natočení Iron Mana 4 zatím sice nejsou, ale Mandarin není pouze nepřítelem Tonyho Starka. Může se mu postavit jakýkoli hrdina marvelovského vesmíru.
al-pacino-by-si-mohl-zahrat-nekoho-z-techto-hrdinu-marvelovskeho-vesmiru-1
Dormammu - je nejnebezpečnějším nepřítelem Doctora Strange. Jedná se o nadpřirozenou sílu z temné dimenze, kterou jé téměř nemožné zabít/zničit, a Doctor Strange se s ní musí potýkat opakovaně. Nevýhodou této role je, že bychom Pacinovu tvář neviděli, neboť Dormammu má hořící hlavu.
al-pacino-by-si-mohl-zahrat-nekoho-z-techto-hrdinu-marvelovskeho-vesmiru-2
Otec Star Lorda - Pacino dal jasně najevo, že se stal fanouškem Strážců Galaxie a že je snímkem nadšen. Zahrát si otce jednoho z hlavních hrdinů by mu tedy nejspíš nevadilo. Režisér James Gunn se navíc netají tím, že právě role Star Lordova otce bude pro příběh druhých Strážců velmi důležitá.
al-pacino-by-si-mohl-zahrat-nekoho-z-techto-hrdinu-marvelovskeho-vesmiru
Mephisto - zajímavostí tohoto padoucha je, že v Marvelu snad neexistuje superhrdina, který s ním nemusel měřit své síly. Jediným zádrhelem je to, že by se měl Mephisto objevit ve snímku Avengers: Infinity War Part 2, který bude mít premiéru až v roce 2019. A to už bude Al Pacinovi 79 let...
al-pacino-by-si-mohl-zahrat-nekoho-z-techto-hrdinu-marvelovskeho-vesmiru-3
Nechme se překvapit, co z rozhovoru mezi Marvelem a Alem Pacinem nakonec vzejde. Jisté je, že pokud vše klapne, máme se na co těšit. Je jedno, zda výše zmíněné tipy vyjdou nebo ne. Konec konců ani role Roberta Redforda v Captain America: Návrat prvního Avengera nebyla nijak "akční" a přesto byla výjimečná a diváky potěšila. U Pacina to jistě nebude jiné.