Slavný agent Smith z Matrixu a Elrond z Pána prstenů se podělil o své myšlenky

Slavný agent Smith z Matrixu a Elrond z Pána prstenů se podělil o své myšlenky
Když mi bylo 13 let, diagnostikovali u mě epilepsii a až do mých 40 let jsem měl každoročně jeden velký záchvat. Pak to najednou přestalo. S každou křečí, která přicházela, mě napadala jako poslední myšlenka: „Umírám…“
Všichni jsme navlečeni do emocionálního brnění. Neradi si přiznáváme, že nevíme, neznáme, že jsme slabí a že chybujeme. Podivuhodná to osobnost, kterou tyto starosti netrápí.
Tajemství dobrého vztahu je neženit se. Žiji v hříchu s mojí Katrinou už přes 30 let, se dvěma bastardy. Taky potřebujete trochu kliky, nějaký ten kompromis a dost často se omlouvat.
slavny-agent-smith-z-matrixu-a-elrond-z-pana-prstenu-se-podelil-o-sve-myslenky
Když se narodilo moje první dítě, byl jsem hluboce šokovaný tím, jak se změnil pohled na mé rodiče. V ten okamžik jsem totiž pochopil, jakou lásku ke mně cítili. A celý můj život dostal novou perspektivu. 
V přírodě jsem vždycky šťastným. Na naší mléčné farmě, nad hlavami široké nebe, překrásné hvězdy, řeka. Sázíme stromy a pěstujeme zeleninu a neděláme nic, než fyzickou práci.
Mám už plné zuby velkorozpočtových filmů. Myslím, že Matrix byl fajn, ale nevěděl jsem, jestli do toho jít. Po všech těch marvelovkách jsem třeba zjistil, že lidé mě považují za někoho, kdo dělá jen tyhle věci. Já ale dávám přednost malému štábu, vtipným nízkorozpočtovým scénářům.
slavny-agent-smith-z-matrixu-a-elrond-z-pana-prstenu-se-podelil-o-sve-myslenky-1
Většina herců se stydí. Lidé mě žádají, abych přijel tam nebo onam a zúčastnil se zahájení. A já jim říkám:  „Nemůžu si stoupnout před publikum. Působím strašně nejistě.“
Nesnáším vlající prapory. Jako člověk, který žil v různých částech světa, v sobě nemám ani špetku nějakého vlastenectví. Mám britský pas, ale když se vracím do Anglie, necítím se být Angličanem.
Dodejme ještě, že se Weaving příští rok objeví v australském thrilleru Strangerland. Ten vypráví příběh Catherine (Nicole Kidman) a Matthewa (Joseph Finnies), kteří jsou vystaveni kruté zkoušce poté, co se jim v poušti ztratí obě děti. Hugo hraje policistu, vedoucího vyšetřování.