V Paramountu se zbláznili: Navrhují poslední Transformers na Oscara v kategorii nejlepší film roku

V Paramountu se zbláznili: Navrhují poslední Transformers na Oscara v kategorii nejlepší film roku
Seznam všech "nominovaných" Paramountem.
Reakce jsou ale tentokrát výrazně horší. Že si na filmu smlsli kritici, to není žádné překvapení. Klíčové jsou nevalné ohlasy fanoušků, kteří poprvé nešli Míšovi na ruku a mluví o zklamání. V Paramountu se rozhodli zabejčit a všem dokázat, že Transformers: Zánik JE dobrý film. Studio proto vyslalo směr akademii návrh, aby byl snímek zařazen na list oscarových kandidátů v kategorii nejlepší film a současně aby se o sošky ucházel v kategoriích nejlepší režie (Michael Bay) a nejlepší adaptovaný scénář (Ehren Kruger).
v-paramountu-se-zblaznili-navrhuji-posledni-transformers-na-oscara-v-kategorii-nejlepsi-film-roku
Seznam všech "nominovaných" Paramountem.
Osobně ještě nejsem připravený na svět, v němž by byl za nejlepší film roku vyhlášen ten, ve kterém obří autobot ničí Hongkong při jízdě na dinobotovi (na druhou stranu, když mohl film s dinosaurem vyhrál Zlatou palmu...). Jde samozřejmě hlavně o to, že Zánik není ani zdaleka materiál pro Oscarovou sošku za nejlepší film, nemluvě o tom, že to prostě není dobrý film sám o sobě. Přesto by se mohlo stát, že Paramountu tenhle šílený tah vyjde...
... lobby totiž dokáže zázraky. Stačí si vzpomenout na nemastného Cizince s Johnnym Deppem a Angelinou Jolie, který se dokázal díky tlaku studia probojovat na Zlatých glóbech do nominací na nejlepší film, nejlepšího herce a nejlepší herečku. V Sony tehdy velmi dobře zatahali za nitky a i když se z Cizince stal propadák, ony tři nominace už mu nikdo nikdy neodpáře.
Co myslíte, povede se Paramountu se Zánikem podobný husarský kousek? A třeba máte pocit, že by si tu sošku i zasloužil. Nechť anketa rozhodne!
Obrázek článku