Hobit vám přináší parádní dárky (SOUTĚŽ)

Hobit vám přináší parádní dárky (SOUTĚŽ)
2 z vás vyhrají dámský pulovr...
Hobit: Bitva pěti armád
Oficiální text distributora:  Hobit: Bitva pěti armád uzavírá epické dobrodružství Bilbo Pytlíka, Thorina Pavézy a skupiny trpaslíků. Když se jim v boji proti draku Šmakovi podařilo dobýt zpět svou vlast, nechtěně vypustili do světa smrtící sílu. Rozzuřený Šmak dští svůj spalující hněv na bezbranné muže, ženy a děti v Jezerním městě. Thorinova posedlost hromaděním znovu nabytého pokladu, kterému i přes Bilbovu snahu obětuje přátelství i čest, dožene Hobita k zoufalému a nebezpečnému rozhodnutí. Ale ještě větší nebezpečí je čeká. Sauron, o jehož krocích nikdo kromě čaroděje Gandalfa nic netuší, tajně vyslal obrovskou armádu Skřetů, aby zaútočila na Osamělou horu.
Baví vás Hobit, ale film vás tak docela neuspokojí? Potom je následující soutěž určena právě vám. Ve spolupráci s distribuční společností Warner Bros. CZ jsme si pro vás připravili soutěž o hodnotné, tematické ceny. 2 z vás se mohou těšit na vypečený vánoční balíček: Dámský pulovr, karabina a DVD s prvním a druhým dílem série Hobit. Obrázky cen si můžete prohlédnout ve fotogalerii.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do neděle 14. prosince 2014 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte (minimálně 250 znaky) na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
hobit-vam-prinasi-paradni-darky-soutez
2 z vás vyhrají dámský pulovr...