První oficiální obrázek ze speciálu Sherlocka!

První oficiální obrázek ze speciálu Sherlocka!
Natáčení speciální epizody by mělo začít v lednu příštího roku. Přesný termín její premiéry zatím prozrazen nebyl. Nejčastěji jsou ale v její souvislosti zmiňovány vánoční svátky, jak tomu bylo i v případě speciálu ke třetí sérii (tohle ostatně sám médiím před časem prozradil i Martin Freeman).
Natáčení třech zbylých (klasických) epizod čtvrté řady seriálu začne později, někdy během roku 2015. Pokud filmaři dodrží vánoční premiéru pro úvodní speciál, je jasné, že se čtvrté série Sherlocka dočkáme až v roce 2016.
prvni-oficialni-obrazek-ze-specialu-sherlocka
"Návrat k Sherlockovi je vždy speciální," uvedl na adresu čtvrté série Mark Gatiss. "Tentokrát je to ale ještě speciálnější s ohledem na natáčení jednoho dílu navíc. Sherlocka a Johna Watsona čekají daleko temnější a hlubší vody, než v jakých se dosud ocitli. Hra opět začíná!"
"Je ještě příliš brzy na to prozradit, co je čeká," dodal Steven Moffat. "Ale jsme si naprosto jistí, že to, co se Johnovi a Sherlockovi stane, je to poslední, co byste čekali..."
Tak se nechme překvapit. Jen doufám, že obleky, co mají pánové na sobě, jsou z nějakého maškarního plesu a ne z cesty časem.