Velká SOUTĚŽ o DVD Zakázané uvolnění, Klauni a Ranhojič

Velká SOUTĚŽ o DVD Zakázané uvolnění, Klauni a Ranhojič
Hana Vagnerová, Jana Stryková, Zuzana Stavná
Zakázané uvolnění - Hana Vagnerová, Zuzana Stavná, Jana Stryková. | Martin Straka
Zakázané uvolnění je situační komedií tří žen a jednoho muže, která se točí kolem svatby. Jan Hřebejk se inspiroval stejnojmennou divadelní hrou Petra Kolečka. A nakonec z toho vznikl film, který po kinodistribuci míří i na DVD nosič.
Didier Flamand, Oldřich Kaiser, Jiří Lábus
Klauni - Oldřich Kaiser, Jiří Lábus, Didier Flamand.
Klauni Viktora Tauše vznikli v česko-slovensko-lucemburské koprodukci. Oplývají též mezinárodním (hvězdným) hereckým obsazením. Posuďte sami: Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Kati Outinen, Didier Flamand, Julie Ferrier. Pohled do duší tří klaunů nemusí být vždy k pokukání... Ale stoprocentně stojí za zhlédnutí.
velka-soutez-o-dvd-zakazane-uvolneni-klauni-a-ranhojic-2
Třetím DVD, o které můžete soutěžit, je historický film Ranhojič, inspirovaný stejnojmenným knižním bestsellerem Noaha Gordona. V současnosti se o arabských zemích hovoří s opovržením a v souvislosti s terorismem, nerespektováním lidských práv. Ve středověku, o kterém pojednává snímek, byla Persie nejvyšší metou lékařství. Například i pro Anglii 11. století. Film vypráví o jednom zvídavém anglickém sirotkovi, který se vydává na dobrodružnou, strastiplnou cestu za poznáním.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do pátku 28. listopadu 2014 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde. Tři z vás se mohou těšit na sadu DVD Zakázané uvolnění, Klauni, Ranhojič.