Sylvester Stallone se usmířil s Brucem Willisem a zlanařil ho do Expendabelles

Sylvester Stallone se usmířil s Brucem Willisem a zlanařil ho do Expendabelles
Nové adeptky na Expendabelles: Naomi Watts, Bingbing Li a Marciu Gay Harden
Trojka nakonec vydělala nejméně z celé série, ale není to jen únikem. Fanoušci nebyli ze změn dvakrát nadšení a na jejich hodnocení to bylo znát. Ne že by trojka byla vyložená slabota. Má našlapaný úvodu i finále, ale ta zhruba hodinka mezi tím, která se věnuje omladině, prostě nefunguje a nemá v podobném typu filmu co dělat. Nemluvě o absenci krve a drsnější mluvy, přičemž paradoxně ani jedno nenapravuje očekávaná unrated verze. Škoda.
Jedno zavrávorání ještě ale neznamená konec. Expendables 3 pořád vydělali celosvětově přes dvě stě milionů, což se počítá. A pokud se hvězdy postaví do správné pozice, mohla by je čtyřka znovu vynést na výsluní. O té se ale tentokrát bavit nebudeme (nic nového se neví). Budeme mluvit o jejich ženské variantě Expendabelles, do které právě studio ve velkém verbuje.
sylvester-stallone-se-usmiril-s-brucem-willisem-a-zlanaril-ho-do-expendabelles
Nové adeptky na Expendabelles: Naomi Watts, Bingbing Li a Marciu Gay Harden
Konkrétně se snaží ulovit Naomi Watts (Kruh, Diana), Marciu Gay Harden (Mlha) a Bingbing Li (Resident Evil 5, Transformers 4). Rýsuje se i pánská sestava, do níž by měli zapadnout Chris Evans (Captain Amerika), Alan Rickman (Snape z Harry Pottera), přirozeně Stallone a Bruce Willis. Ano, čtete správně, i Willis míří zpátky na bojiště. Jak se to stalo? Stallone na svém Twitter profilu uvedl, že se s Brucem usmířil a bere vinu na sebe.
Film natočí Robert Luketic podle scénáře Kirsten Smith a Karen McCullah, což je trio, které dalo světu Pravou blondýnku. S premiérou se původně počítalo pro rok 2015, ale to se zřejmě filmařům stihnout nepovede.