SOUTĚŽ: Jaký je sex v Paříži? Nejen na to odpoví Festival Francouzského Filmu.

SOUTĚŽ: Jaký je sex v Paříži? Nejen na to odpoví Festival Francouzského Filmu.
Z francouzského dramatu Tři srdce. | © la Biennale di Venezia - Foto ASAC
Chiara Mastroianni, Benoît Poelvoorde
Z filmu Tři srdce. V Praze ho představí režisér Benoît Jacquot. | © la Biennale di Venezia - Foto ASAC
Tři předpremiérové filmy přijedou do Prahy představit jejich tvůrci. Režisér Benoît Jacquot uvede 21. listopadu ve 20.45 v kině Lucerna projekci milostného dramatu Tři srdce. Režisérka, scenáristka a herečka Audrey Dana představí svůj film Sex v Paříži pražskému publiku hned dvakrát - v kině Lucerna 21. listopadu v 18.30 a 22. listopadu v 16.00 v Kině 35. Režisér a scenárista Martin Provost uvede pražskému publiku snímek Violette v pátek 21. listopadu ve 20.30 v Kině 35.
Violette
Láká vás dozvědět se, jak a o čem přemýšlejí Francouzi? Co cítí, co je trápí a těší? Máme pro vás soutěž o lístky na pražskou část Festivalu Francouzského Filmu. 5 vylosovaných výherců se může těšit na 2 vstupenky. Jaká představení si vyberete, je zcela na vás. Inspirovat se můžete zde.
soutez-jaky-je-sex-v-parizi-nejen-to-priblizi-festival-francouzskeho-filmu
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do neděle 16. listopadu 2014 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde. Bonne chance!