Studio zvažuje, že by se v Amazing Spider-Man 3 vrátila Gwen Stacy

Studio zvažuje, že by se v Amazing Spider-Man 3 vrátila Gwen Stacy
Andrew Garfield
První díl prošel tolika úpravami ve střižně, že z něj nakonec zbylo jen torzo oproti původním velkým plánům, které zahrnovaly úplně novou story ohledně života Petera Parkera. Dvojka už šla trošku odvážnějším směrem, pořád se ale nepovedlo dostat Spider-Mana do těch výšin, které by si zasloužil (a znovu došlo na zásahy, neboť z výsledného sestřihu vypadla nejen Mary Jane, ale i dost zásadní scéna, v níž se ukáže, že je Peterův otec naživu).
Pokud jste ještě Amazing Spider-Man 2 neviděli, OKAMŽITĚ mazejte z článku pryč, neboť bude následovat zatraceně podstatný spoiler.
Podle nových zvěstí studio zvažuje, že by opět přivedlo v připravované trojce na plátno Gwen Stacy v podání Emmy Stone. Což je dost překvapivé vzhledem k tomu, že ve dvojce umřela. Pravda, je tu východisko v samotném komiksu, kde ji přivedl zpět (coby klon) k životu profesor, který si říká Šakal. Nejde o zrovna oblíbenou část komiksu, ale v Sony jsou v docela zoufalé pozici, takže by vůbec nepřekvapilo, kdyby se rozhodli tuhle story využít.
V Sony hledají směr, jímž by se konečně (v rámci tržeb) přiblížili původní trilogii. Je oživení Gwen správným směrem? Sami se v diskuzi vyjádřete.