Z nového hororu Roba Zombieho zřejmě nebudou mít v marvelu radost

Z nového hororu Roba Zombieho zřejmě nebudou mít v marvelu radost
Nový horor Roba Zombieho rozhodně vypadá zajímavě a připomíná svou zápletkou klasické žánrové kousky z přelomu 70. a 80 let. Snímek ponese název 31 a je inspirován statistikou, že o Halloweenu zmizí více lidí než v kterýkoli jiný den. Příběh se zaměří na noc před svátkem a bude sledovat pět zaměstnanců karnevalu, kteří se stanou oběťmi únosu. Když přijdou k sobě, zjistí, že jsou drženi jako rukojmí v místě pojmenovaném Murder World. V něm jsou loveni psychopaty, co mají za kostým klaunské oblečení.
Co to má společného s Marvelem? Pár z vás možná někdy slyšelo o marvelovském zabijákovi Arcade. Arcade je psychopat, který s chutí unáší superhrdiny a vězní je v parku plném pastí jménem Murder World:
z-noveho-hororu-roba-zombieho-zrejme-nebudou-mit-v-marvelu-radost
Inu, tady se zřejmě inspirace bude popírat těžko. Nějaké filmové studio se každopádně kontroverze bát nemusí, neboť snímek vzniká díky úspěšné crowdfundingové kampani. Zombie ji okomentoval slovy: "Nebýt fanoušků, kteří nám s tím pomohli, bylo by nemožné podobnou šílenost natočit".
V galerii článku můžete omrknout sérii concept artů. Produkce snímku odstartuje příští únor. Datum premiéry zatím naplánováno není.